Word jij ook donateur van Vrienden van de HMG? Om donateur te worden vragen wij een bijdrage van €55 per jaar, zodat we gezamenlijk een mooie bijdrage kunnen leveren aan het in stand houden en de ontwikkeling van de HMG in Soest. Wil je meer doneren? Dan mag dat natuurlijk ook. Vermeldt dan het bedrag dat je extra wil doneren in het opmerkingenveld. Alle donaties worden jaarlijks middels automatische incasso geïncasseerd.

Alle donaties worden gebruikt om jaarlijks een concreet cadeau te doen aan de HMG. Ideeën voor dit cadeau worden door de HMG aangeleverd, waarna de stichting een keuze maakt. Daarnaast organiseert de stichting eenmaal per jaar een avond voor alle donateurs.

Gebruikersregistratie
Minimum vereisten — Tekens 4
Contactgegevens
Akkoord HMG

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting Vrienden van de HMG (Amnestylaan 38, 3765EX te Soest, Nederland, rekeningnummer NL03INGB0008642375) voor het sturen van een jaarlijkse incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Annuleren